Sæt turbo på din business

- bliv mere effektiv, få mindre stress og mere tid.

Som enmandsbusiness eller mindre business er det nemt at ryge i administrationsfælden.

Du har et godt produkt men tiden går med at

  • besvare mails og telefon
  • opdatere Facebook og andre sociale medier
  • producere nyhedsbreve og indhold til din hjemmeside

Mange af de her ting kræver en masse tid, som stjæler tiden fra der, hvor du egentlig gerne ville have dit fokus – nemlig på dit produkt.

Da du startede op som selvstændig, var det sikkert din tanke, at du bare skulle producere helt vildt meget og komme hurtigt fremad, men efter et stykke tid opdager du, at al din tid stort set går med alle de opgaver, som ikke handler om dit produkt, men om alt det, der ligger udenom dit produkt. Opgaverne er tidskrævende, og flere af dem er ikke specielt sjove.

Det var ikke just det, du drømte om, da du sprang ud som selvstændig.

LØSNINGEN

Jeg har skabt et kursus der kan forandre din situation. Et kursus der kan forandre din kurs så du får det sjove tilbage i hverdagen, så du får fritid igen, mindre stress og mere tid familie og venner.

Det hele handler om forandring af dit adfærd, eliminering af overflødige opgaver og automatisering af din hverdag.

Vi bruger ofte meget tid på ting, der ikke giver os værdi, vi er bare ikke bevidste om det. Derudover får vi skabt uhensigtsmæssige vaner, og vi udfører måske opgaver, der lige så godt kunne automatiseres eller måske slet ikke burde blive udført osv.

“Sæt turbo på din business” kurset er for dig der ønsker at ændre din adfærd, for at få tid til det, du brænder for – nemlig det der i sin tid gjorde, at du blev selvstændig, ved at automatisere og eliminere det overflødige.

Kurset koster kun kr. 249,- +moms Visa AmexMastercard


Din lærer


Peter Vejrum Terp
Peter Vejrum Terp

Jeg har 17 års erfaring inden for webbranchen. Igennem tiden har jeg fungeret som programmør, projektleder, online marketing mand, stifter af firma og meget andet. Det har gjort, at jeg har opbygget stor erfaring, inden for mange forskellige felter af at drive online business.

Min kernespecialer er Online Marketing, Online Business, Webudvikling og rejsebranchen.


Dine lektioner


  Start Her
Tilgængelig i dage
dage efter tilmelding

Ofte stillede spørgsmål


Hvornår starter kurset og afslutter kurset?
Kurset starter nu, og det ender aldrig! Online kurset går i dit helt eget tempo - du bestemmer hvornår du starter og hvornår du er færdig.
Hvor længe har jeg adgang til kurset?
Efter tilmelding, har du ubegrænset adgang til dette kursus, så længe du har lyst - på tværs af enhver og alle enheder, du ejer.
Hvad hvis jeg er utilfreds med forløbet?
Vi ønsker ikke at du skal være ulykkelig! Hvis du er utilfreds med dit køb, så kontakt os inden for de første 30 dage, og vi vil give dig en fuld refusion.

Start nu!